ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ENG

Παράλληλα με το κατασκευαστικό και βελτιωτικό έργο της η Buildtek Co, φροντίζει να εφοδιάζει τους χώρους σας με τις κατάλληλες συνθήκες που είναι απαραίτητες για την ποιοτική σας διαβίωση.

Η εξωτερική θερμομόνωση, ως παρεχόμενη υπηρεσία από την Buildtek αποτελεί αναγκαίο χαρακτηριστικό για πολλά κτίρια. Η λειτουργία της έγκειται στην ρύθμιση της ροής της θερμότητας, ανάμεσα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περιβάλλον.

Το έργο αυτό διαθέτει μεγάλη ωφέλεια, διότι με αυτόν τον τρόπο:

  • τα ενεργειακά κτίρια αναβαθμίζονται
  • και η συνολική κατανάλωση ενέργειας για ψύξη ή για θέρμανση μειώνεται, αποφέροντας κέρδος.
  • Οι μεταβολές θερμοκρασίας εντός του χώρου πραγματοποιούνται με ομαλότητα,
  • Ενώ παράλληλα προστατεύονται τα κτίρια από την φθορά και διατηρούνται περισσότερο στο χρόνο
  • Επιπλέον, εξαλείφονται τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της υγρασίας
  • Με την εγκατάσταση εξωτερικής θερμομόνωσης περιορίζεται το φαινόμενο απώλειας θέρμανσης.

Ο λόγος που ένας εσωτερικός χώρος θερμαίνεται δύσκολα οφείλεται στο γεγονός ότι τα αέρια σώματα έχουν την τάση να κινούνται από το θερμότερο προς το ψυχρότερο κλίμα, έτσι προκύπτουν οι θερμικές απώλειες.

Η εξωτερική θερμομόνωση δημιουργεί περιορισμό στις θερμικές απώλειες. Οι οικίες που δεν διαθέτουν θερμομονωτικό σύστημα έχουν απώλεια θέρμανσης τρεις φορές παραπάνω απ’ ότι έχει ένα σπίτι που διαθέτει θερμομόνωση.

Η Buildtek, προωθεί την εξέλιξη και την πρόοδο, με την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων για να εξασφαλίσετε ένα ζεστό και άνετο σπίτι κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών, αλλά εξίσου φιλικό , δροσερό και άνετο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού το σύστημα , πλέον τείνει να κρατά σταθερές θερμοκρασίες , προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας προβαίνοντας σε οικονομικές και συμφέρουσες προσφορές για να εγκαταστήσετε στον χώρο σας εξωτερική θερμομόνωση.

ΚΕΛΥΦΟΣ ROOF

ΚΕΛΥΦΟΣ ROOF

Ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης δωμάτων και ταρατσών.
ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Υγρομόνωση δώματος με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία..